Majestic van Quickstep

Een mooie brede en lange plank met een prachtige uitstraling.

De extra grote afmetingen, natuurlijke look en waterbestendige technologie maken van deze vloer de perfecte keuze voor een echt majestueus en ruim aanvoelend interieur. Koop voordelig uw Majestic Quickstep

Majestic Quickstep Laminaat

De Quickstep Majestic-collectie is luxueus en verfijnd. De afgebeelde ontwerpen worden beschouwd als de mooiste en unieke op de markt. Ze bieden een authentieke massief houten uitstraling en bieden een luxe vloeroplossing zonder het luxe prijskaartje.

Quickstep is uitgegroeid tot een van de meest herkenbare namen in de vloerensector, bekend om zijn superieure kwaliteit.Briljantvloeren is trots om dit uitzonderlijke assortiment aan te kunne bieden als onderdeel van onze laminaatcollectie.

Largo majestic

Related Posts