Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat laten maken bij Gordijnatelier Dicky de Haan te Urk.

Ons Gordijnen Vouwgordijnen atelier

In ons atelier te Urk wordt alles nog ambachtelijk gemaakt zoals de klant het wil hebben. U als klant mag ook gewoon naar ons atelier komen om de stoffen uit te zoeken en te beoordelen op kwaliteit. We zij kleinschalig en dat willen we ook graag houden, omdat het 1 op 1 contakt met de klant altijd zeer gewaardeerd wordt. Maar u hoeft niet te komen als u niet wilt (daar heebben we het later over)

Kwaliteit en Prijs

Doordat we kleinschalig zijn en geen grote overhead kosten hebben die prijs opdrijvend zijn kunnen we het allemaal scherp houden. En dat is ook nodig, want de tijden zijn er niet naar om met geld te gaan smijten. Over kwaliteit kunnen we maar een ding zeggen: We leveren kwaliteit stoffen en de mechanismes zijn perfect en degelijk en het naaiwerk is perfect.

De gordijnstoffen

We hebben een serie standaard stoffen voor vouwgordijnen, maar misschien weet u al precies welke stof van wel merk u hebt uitgekozen. Wij hebben de merken: Artelux, House of Happiness, Vadain, Dekortex, Your Edition of Eijffinger in onze collectie. Dus als u een naam en kleurnr heeft is het al heel makkelijk.

Het meten

Het meten is altijd het meest spannende voor de mensen, want je weet als je verkeerd gemeten hebt, is het uw fout en is daar een probleem. Vaak zie je dingen over het hoofd zoals uitstekende raambediening of het openslaan van een raam. Wat is beter: in de dag of op de dag. Of een raam wat van onder smaller is dan boven. Gaat het mis dan voelt u zich niet erg gelukkig.

Ons voorstel is om in te komen meten.

Is het niet beter dat we bij u langs komen om in te meten? En e.v.t ook op te komen hangen?

  • Buiten de Noord oost polder  €25,-  opmeten/ophangen.   in overleg
  • Tevens kunnen we stalen van diverse stoffen meenemen om te bekijken.

Laatste vouwgordijnen in Landhuis te Laren ( 10 stuks )

Vouwgordijnen verbinden ons met kalme zachtheid. En het comfort en stijl die wij maken, zorgen er voor dat u zich thuis voelt. Ervaar de rijkdom van onze vouwgordijnen. Ze zorgen er voor dat u zich prive en relax en beschermd mag voelen. Makkelijk het licht en de privacy bedienen door het licht te filteren of te verduisteren. Dit alles in ons eigen atelier vervaardigd. Wij doen dit voor particulieren hotels en restaurants.

Vouwgordijnen Emmeloord

De nieuwste interieur trends bieden wij u aan, met een prachtige “voordelige collectie vouwgordijnen“. U vindt een ruim aanbod van meer dan 1500 uni en dessin stoffen. Deze stoffen geven u de mogelijkheid uw interieur op te frissen met prachtige vouwgordijnen.

Onze collectie bestaat uit veelal kamerhoge stoffen. (naadloos)
De vouwgordijnen worden op maat gemaakt in ons eigen atelier waar nog aandacht en vakwerk wordt geleverd.

vouwgordijnen