Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat laten maken bij Gordijnen Atelier Willy Gorredijk.

Ons Gordijnen Vouwgordijnen Atelier

In ons Atelier te Gorredijk wordt alles nog ambachtelijk gemaakt zoals de klant het wil hebben. U als klant mag ook gewoon naar ons atelier komen om de stof te brengen. We zijn kleinschalig en dat willen we ook graag houden, omdat het 1 op 1 contact met de klant altijd zeer gewaardeerd wordt. Maar u hoeft niet te komen als u niet wilt (daar hebben we het later over)

Kwaliteit en Prijs

Doordat we kleinschalig zijn en geen grote overhead kosten hebben die prijs opdrijvend zijn kunnen we het allemaal scherp houden. En dat is ook nodig, want de tijden zijn er niet naar om met geld te gaan smijten. Over kwaliteit kunnen we maar een ding zeggen: We leveren kwaliteit de mechanismes zijn perfect en degelijk en het naaiwerk is perfect.

Het meten

Het meten is altijd het meest spannende voor de mensen, want je weet als je verkeerd gemeten hebt, is het uw fout en is daar een probleem. Vaak zie je dingen over het hoofd zoals uitstekende raambediening of het openslaan van een raam. Wat is beter: in de dag of op de dag. Of een raam wat van onder smaller is dan boven. Gaat het mis dan voelt u zich niet erg gelukkig.

Ons voorstel is om in te komen meten.

Is het niet beter dat we bij u langs komen om in te meten?

  • Binnen Fryslan rekenen we  €35,-  voor het opmeten

Vouwgordijnen verbinden ons met kalme zachtheid. En het comfort en stijl die wij maken, zorgen er voor dat u zich thuis voelt. Ervaar de rijkdom van vouwgordijnen. Ze zorgen er voor dat u zich prive en relax en beschermd mag voelen. Makkelijk het licht en de privacy bedienen door het licht te filteren of te verduisteren. Dit alles in ons eigen atelier vervaardigd. Wij doen dit voor particulieren hotels en restaurants.